“ Voor de beste verloskundige zorg in Assen en omstreken „

Aiber Verloskundigen Assen

De eerste afspraak maken Zwangerschap

De eerste afspraak maken

Bel of meld je digitaal aan via ons formulier voor het maken van de eerste afspraak.  Je kan dit het beste doen rond 6 weken na de eerste dag van de laatste menstruatie. De eerste controle zal plaats vinden tussen de 7e en 9e week van de zwangerschap. Via deze link kun je alvast belangrijke informatie vinden over de zwangerschap. Deze informatie is ook in het Engels op te vragen. In deze video zie je hoe we in de regio omgaan met zwangerschap,

Op www.deverloskundige.nl is betrouwbare informatie te vinden over alles wat met zwanger worden, zwanger zijn, en bevallen te maken heeft. Op de site vind je onder andere een zwangerschapskalender waar van week tot week te volgen is wat er allemaal met jou en je zwangerschap gebeurt, antwoord op de meest gestelde vragen en veel voorkomende klachten. Om een indruk te krijgen van wat je te wachten staat kun je hier een korte video bekijken.

Home

Op de website van Zanzu is ook allerlei informatie te vinden over alles wat met de zwangerschap en de bevalling te maken heeft. Deze informatie is beschikbaar in 15 talen. Dit kun je zelf lezen maar de informatie kan ook worden voorgelezen als je dat prettiger vindt.Eenmaal op de site kun je gebruik maken van de luisterfunctie Door op de pagina te klikken op het luidsprekertje wordt alles voorgelezen:   

On our links-page you can find links to access information in all kinds of languages: Andere talen (Information in different languages) or click on the link below and go to Zanzu. There you will find information in 15 different languages: Nederlands, English, Francais, Deutsch, العربية(Arabisch), Türk, Farsi, Polski, Tigrinya, русский (Russisch), български (Bulgaars), Românesc, Espanol, Portugues en Shqiptar (Albanees)

  

Wij zijn aangesloten bij de Koninklijke Organisatie van Verloskundigen