“ Voor de beste verloskundige zorg in Assen en omstreken „

Aiber Verloskundigen Assen

Echo’s

Welke echo’s maken we?

De bovenverdieping in de praktijk is ingericht voor het maken van echo’s met een wachtruimte en twee echokamers. We beschikken over een zeer geavanceerd echo-apparaat met een uitstekende beeldkwaliteit. Eind 2018 hebben we een nieuw echo-apparaat in gebruik genomen. We zijn superblij met dit pracht-exemplaar! We hebben een extra groot meekijk-scherm opgehangen. We hebben een tweede echokamer ingericht met het “oude” apparaat. Op deze manier zijn we heel flexibel met inplannen van de medische echo’s voor zowel team A als team B en natuurlijk de pretecho’s.

Aiber Verloskundigen

We maken naast de vroege echo, de algemene termijnecho en de liggingsecho ook de 20-weken screeningsecho bij ons op de praktijk. Vanaf 1-9-2021 zullen we ook de 13 wekenecho aanbieden. Als het nodig is om de groei van de baby met de echo te volgen zullen we die echo ook maken. Tijdens het onderzoek kan je zelf makkelijk meekijken op een extra tweede scherm zodat je het onderzoek heel goed kan volgen. Uiteraard krijg je foto’s van je kindje mee.

Zwangeren die rond 20 weken onder controle bij de gynaecoloog staan of bij een andere praktijk verloskundige zorg krijgen kunnen voor de 20 weken echo bij Aiber terecht. Je kunt bellen om een afspraak te maken. Je hebt wel een verwijzing van je eigen gynaecoloog of verloskundige nodig. Dit komt omdat de medische geschiedenis van beide ouders en hun familie belangrijk is om de echo goed te kunnen uitvoeren. Mocht je van deze mogelijkheid gebruik willen maken, laat dat dan weten aan je verloskundige of gynaecoloog. 

Wil je een keer zonder medische reden je kindje bekijken, kijk dan op www.pretechoassen.nl voor de mogelijkheden.

 

 

 

Wij zijn aangesloten bij de Koninklijke Organisatie van Verloskundigen