“ Voor de beste verloskundige zorg in Assen en omstreken „

Aiber Verloskundigen Assen

Wie is wie

Het Aiber team

Baby AnkieAnkieLiefsVanSiets-Aiber-Teamfoto2020-06

Ik heb altijd al in Assen gewoond en was blij hier vast werk te vinden. Ik ben afgestudeerd toen ik hoogzwanger was van mijn eerste kindje. Ik kon direct na mijn zwangerschapsverlof beginnen bij Aiber! Dat was in 2009. Ik heb inmiddels vier kinderen, twee jongens en twee meisjes. Mijn jongste dochter is geboren in oktober 2018. Door de fijne collega’s en de ontspannen samenwerking met het ziekenhuis  kan ik mijn werk op een relaxte manier doen. Al is het soms best hectisch, het is voor mij goed te combineren met een gezin met kinderen.  In de praktijk houd ik mij bezig met de anticonceptie. Verder houd ik me bezig met social media. Het is leuk om naast het inhoudelijke deel van de verloskunde zwangeren op de hoogte te houden van alle veranderingen in en om de praktijk.

 

Baby CarolienCarolienLiefsVanSiets-Aiber-Teamfoto2020-13

Na mijn afstuderen ben ik als 23-jarige verloskundige eerst twee jaar aan het werk geweest als waarneemster in verschillende praktijken. Gelukkig vond ik hier een vaste baan! Er zijn sinds ik er ben de nodige veranderingen geweest in onze praktijk, waaronder de introductie van de echo’s. Ik maak samen met Yvonne de  20-weken echo’s op de praktijk. Het is een geweldige aanvulling op mijn verloskundig werk en het is fijn om onze zwangeren van het prille begin van de zwangerschap tot en met de periode na de geboorte van het kindje te kunnen begeleiden en haar en haar partner onder andere via de echo kennis te laten maken met hun kindje! In 2012 ben ik voor het eerst moeder geworden van een dochter. In 2013 werd mijn tweede dochter geboren en in januari 2016 heb ik een zoon gekregen.

 

Baby HarriëtHarriëtLiefsVanSiets-Aiber-Teamfoto2020-12

Na mijn afstuderen ben ik meteen terechtgekomen in Assen. Inmiddels ben ik zelf de gelukkige moeder van een dochter en een zoon en vind ik het heerlijk werken en wonen in Assen! Met name het kleinschalige werkgebied van de praktijk vind ik erg plezierig; we kunnen zo snel bij de mensen zijn en daardoor heel laagdrempelig verloskundige zorg bieden. Ik vind het heel belangrijk dat je als zwangere en partner altijd bij ons terecht kunt voor advies en geruststelling. Het vertrouwen dat opgebouwd wordt tijdens de zwangerschap vind ik iets heel waardevols.  In de praktijk houd ook ik mij bezig met de anticonceptie.

 

 

Jorien

Vanaf jongs af aan wist ik al dat ik graag in de zorg wilde werken. De begeleiding van prille zwangerschappen tot aan kraamweek blijft heel speciaal. Elke dienst en elke zwangerschap is anders, dat maakt het werk als verloskundige zo afwisselend en leuk. Onder andere door de diversiteit aan cliënten en gezinnen in Assen vind ik dit een fijn werkgebied! Met veel plezier woon ik met mijn man, zoon en hond in Assen.

 

 

 

Baby Yvonne

 YvonneLiefsVanSiets-Aiber-Teamfoto2020-08

Ik ben getrouwd en moeder van drie dochters. Binnen een jaar na mijn afstuderen werkte ik al als verloskundige in Assen, waar ik eerst al had waargenomen. Toen werkten we met maar drie verloskundigen in de praktijk, een heel verschil met nu! Ik ben blij dat we nu meer tijd voor de mensen hebben, wat dat betreft is er veel in positieve zin veranderd. Doordat mensen nu kunnen kiezen om een paar verloskundigen te zien is de zorg toch erg persoonlijk gebleven. Samen met Carolien maak ik de 20-weken echo’s op de praktijk. Dit is een mooie aanvulling die het werk nog completer maakt.

 

 

 

 

 

 

Wij zijn aangesloten bij de Koninklijke Organisatie van Verloskundigen