“ Voor de beste verloskundige zorg in Assen en omstreken „

Aiber Verloskundigen Assen

Over Aiber

Even voorstellen

 

groepbalk-4814[1]

Irma Nienke Ankie Harriët Yvonne Carolien

Aiber is een samenwerkingsverband van zes verloskundigen verdeeld over twee teams. Door de samenwerking met zes verloskundigen zijn we in staat geweest een eigen praktijk te realiseren. Daar kunnen we meer bieden dan de standaard zwangerschapscontroles.

Op de praktijk worden wij bijgestaan door twee praktijk assistentes. Er is altijd een assistente tijdens de spreekuren aanwezig. Zij beantwoordt de telefoon zodat wij tijdens de spreekuren zo min mogelijk gestoord worden.

pand-6598[1]

Alma en Hennie

We delen allen dezelfde visie namelijk dat we persoonlijke, flexibele, laagdrempelige en kwalitatief hoogwaardige zorg willen bieden.

Persoonlijk

Om de zorg persoonlijk te kunnen houden is de praktijk opgesplitst in twee teams van ieder drie verloskundigen, team A en team B. Ieder team zorgt voor een eigen groep zwangeren. Tijdens de spreekuren is er voldoende tijd om de drie verloskundigen van je eigen team goed te leren kennen. Zo heb je altijd een vertrouwd gezicht bij je bevalling.

Flexibel

Iedere vrouw ervaart een zwangerschap anders en heeft daardoor andere behoeftes. Ons doel is om je te begeleiden op een manier die bij jou past en waar jij je goed bij voelt. Bij ons krijgt iedere vrouw daarom de ruimte om haar zwangerschap, baring en kraambed op haar eigen manier te beleven. Dat kan bijvoorbeeld betekenen dat je zelf bepaalt hoe vaak je in de zwangerschap op het spreekuur wil komen. Ook krijg je alle tijd en ruimte om je wensen ten aanzien van je bevalling en de dagen daarna te bespreken.

Laagdrempelig

Door de manier waarop onze praktijk is georganiseerd kunnen wij ruime spreekuur en-openingstijden van de praktijk aanhouden. Je kan tijdens de openingstijden altijd bellen met vragen of voor tips en adviezen. Je hoeft hiervoor dus niet te wachten op je volgende afspraak. Je kan altijd vragen om een extra afspraak als een telefoontje niet voldoende is en de geplande afspraak nog te ver weg.

Kwaliteit

Als praktijk werken wij volgens de laatste wetenschappelijke inzichten. Daarom zijn alle verloskundigen in onze praktijk lid van de KNOV, onze beroepsorganisatie. Zo blijven we op de hoogte te van de laatste nieuwe ontwikkelingen, veranderingen en richtlijnen. Ook staan we ingeschreven in het kwaliteitsregister voor verloskundigen. Dit waarborgt de kwaliteit van verloskundigen door het verplicht stellen van deskundigheidsbevorderende activiteiten zoals nascholing en vaardigheidstrainingen.

Het BIG-register geeft duidelijkheid over wat een zorgverlener kan en mag. Dit register is gebaseerd op de Wet op de beroepen in de individuele gezondheidszorg (wet BIG). Hier vind je ons terug als bevoegd verloskundigen. De namen en registratienummers waaronder je ons kan vinden zijn:

  • M.M.G. Bax  69028516103
  • N. Bakker- v.d. Veen 390576666203
  • A.M. Bremer 89910009503
  • H.M. Koerts-Munneke 79050686103
  • A.C.M. Ossentjuk-Stiekema 19028521903
  • C.E. Wijma- v.d. Pol 79064696003
Wij zijn aangesloten bij de Koninklijke Organisatie van Verloskundigen