“ Voor de beste verloskundige zorg in Assen en omstreken „

Aiber Verloskundigen Assen

Onze praktijk

De praktijk is gevestigd in een voormalige huisartsenpraktijk aan de Nobellaan in Assen, schuin tegenover het winkelcentrum. Na een grondige verbouwing is dit een ideale verloskundigen praktijk geworden waar wij alle zorg onder één dak bieden. De praktijk is centraal gelegen en goed te bereiken vanuit alle wijken. Tevens is er voldoende gratis parkeerruimte bij de praktijk en aan de overkant bij het winkelcentrum.

Voor de praktijk in de Drentse hoofdstad is de naam Aiber gekozen: het Drentse woord voor ooievaar!

Er zijn op de praktijk twee aparte spreekkamer met een eigen wachtruimte zodat we onze spreekuren ruim kunnen inplannen. Verder is er een bloedafname laboratorium waar onze assistente bloed kan afnemen. Je hoeft hiervoor dus niet naar het ziekenhuis.

De bovenverdieping is ingericht voor het maken van echo’s met twee echokamers en een wachtruimte.

We beschikken over een modern echo-apparaat met een uitstekende beeldkwaliteit. Hiermee kunnen wij naast de vroege echo, termijnecho en liggingsecho ook de 13 en 20 weken screeningsecho bij ons in de praktijk uitvoeren. Tijdens het onderzoek kan je zelf makkelijk meekijken op een extra tweede scherm zodat je het onderzoek heel goed kan volgen. Uiteraard krijg je foto’s van je kindje mee.

De tweede echoruimte wordt niet alleen gebruikt tijdens de zwangerschap. Als je na je bevalling graag een spiraaltje wil om een nieuwe zwangerschap te voorkomen kan dat ook bij je verloskundige. Na het plaatsen van een spiraal wordt de echo gebruikt om te controleren of het spiraal op de goede plek zit.

Op de praktijk wordt ook leefstijlspreekuur en lactatiekundig spreekuur gehouden. Deze spreekuren zijn voor iedereen gratis toegankelijk op afspraak. Wil je daar gebruik van maken, vraag dan je verloskundige of de assistente.

We maken deel uit van het Verloskundig  Samenwerkingsverband Assen. Gynaecologen en verloskundigen uit het Wilehelmina ziekenhuis,  verloskundigen met een eigen praktijk en kraamzorg in de regio hebben al jaren een intensieve en professionele samenwerking. Wat het VSV doet kun je lezen op de website.

Aiber Verloskundigen Assen - echo- en wachtkamer

De praktijk is ingeschreven in de KvK onder nummer 51700646/ BTW-identificatie NL009252903B02

Wij zijn aangesloten bij de Koninklijke Organisatie van Verloskundigen