“ Voor de beste verloskundige zorg in Assen en omstreken „

Aiber Verloskundigen Assen

Onze praktijk

De praktijk is gevestigd in een voormalige huisartsenpraktijk aan de Nobellaan in Assen, schuin tegenover het winkelcentrum. Na een grondige verbouwing is dit een ideale verloskundigen praktijk geworden waar wij alle zorg onder één dak bieden. De praktijk is centraal gelegen en goed te bereiken vanuit alle wijken. Tevens is er voldoende gratis parkeerruimte bij de praktijk en aan de overkant bij het winkelcentrum.

Voor de praktijk in de Drentse hoofdstad is de naam Aiber gekozen: het Drentse woord voor ooievaar!

Er is op de praktijk voor zowel team A als team B een aparte spreekkamer met een eigen wachtruimte zodat we onze spreekuren ruim kunnen inplannen. Verder is er een bloedafname laboratorium waar onze assistente bloed kan afnemen. Je hoeft hiervoor dus niet naar het ziekenhuis.

De bovenverdieping is ingericht voor het maken van echo’s met twee echokamers en wachtruimte.

We beschikken over een zeer geavanceerd echo-apparaat met een uitstekende beeldkwaliteit. Hiermee kunnen wij naast de vroege echo, termijnecho en liggingsecho ook de 20-weken screeningsecho bij ons in de praktijk uitvoeren. Tijdens het onderzoek kan je zelf makkelijk meekijken op een extra tweede scherm zodat je het onderzoek heel goed kan volgen. Uiteraard krijg je foto’s van je kindje mee.

Hier worden tegen betaling ook pretecho’s gemaakt. Wil je daar meer over weten kijk dan op Pretecho Assen.

Bovendien is op de eerste verdieping een kantoortje ingericht waar afwisselend leefstijlspreekuur en lactatiekundig spreekuur wordt gehouden. Deze spreekuren zijn voor iedereen gratis toegankelijk op afspraak.

Aiber Verloskundigen Assen - echo- en wachtkamer

De praktijk is ingeschreven in de KvK onder nummer 51700646/ BTW-identificatie NL009252903B02

Wij zijn aangesloten bij de Koninklijke Organisatie van Verloskundigen